Hvad er en fransk altan?

Tips til etageejendomme Se alle

Hvad er en fransk altan?

En fransk altan kan være et alternativ til dem, der af forskellige årsager ikke kan etablere en 'rigtig' altan. I denne video kan du høre Lasse Bendixen fra Altan.dk fortælle, hvad definitionen på en fransk altan rent faktisk er, og hvilke fordele der er ved at have en fransk altan. Samtidig fortæller han også, hvad man mangler i forhold til en rigtig altan, hvis man kun får etableret en fransk altan.

Tilbud på Altan?

På 3byggetilbud.dk kan du få tilbud på alle typer altaner. Indsend din opgave i dag, og du bliver kontaktet af tre altanvirksomheder inden for tre dage.


Få 3 uafhængige tilbud på dine byggeopgaver. Send opgave gratis nu.

Kommentarer

 1. marie-louise stensnæs
  Hvis man etablere en altan med ½ meters udeareal, kan man da kalde det en fransk altan eller er det simpelthen bare en altan/balkon. Er det ikke altid sådan at en fransk altan kun består af et gitter foran en dør/vindue? (som I forklarer i jeres video)
  » marie-louise stensnæs
  24. februar 2012
 2. Johnny
  Den er god nok. Det kaldes en fransk altan, når der ikke er nogen form for bund at træde ud på. En fransk altan består alene af værnet foran døren. Der findes dog en variant, som kaldes en spansk altan. Her er der en lille smule bund (max. 15-20 cm.) hvor der lige er plads til potteplanter mv.
  » Johnny
  24. februar 2012

Tilføj en kommentar...

Navn
E-mail
Web
Kommentar