Om HVTV.dk
Om HVTV.dk


HVTV er en brugervenlig hjemmeside, der har til formål at give tips til boligejeren, der søger svar på relevante hv-spørgsmål. Det gør vi ved at lave korte konkrete videoer med eksperter inden for det pågældende område.

Hjemmesiden HVTV.dk er ejet af AB Gruppen A/S, som har ti års erfaring inden for bygge- og boligmarkedet. Det gør, at AB Gruppen A/S har opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere inden for alle håndværk. På HVTV kan vi derfor altid finde en person med den relevante ekspertise til at svare på boligejerens spørgsmål.

AB Gruppen A/S står også bag hjemmesiderne 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk, Ejerportal.dk, Energihjem.dk og Nyfirmaprofil.dk.

Har du et spørgsmål?
Hvis du har et spørgsmål, som HVTV ikke kunne give dig svaret på, er du velkommen til at sende dit spørgsmål ind til os. Vi vil så forsøge at finde en ekspert, der kan svare på netop dit spørgsmål. Og husk, at ingen spørgsmål er for dumme.

Du kan både kommentere på de videoer der allerede ligger på HVTV og uploade dine egne videoer til hjemmesiden.

Følg os på Twitter
Vi forsøger at lytte til vores brugere så meget som muligt, og vi føler, at Twitter er et rigtig godt redskab til netop dette. Så kunne du tænke dig at følge os, så er du meget velkommen...

Abonnér på HVTV.dk (det er gratis)
Du kan helt automatisk få de sidste nye videoer i din indbakke i det øjeblik vi lægger dem op på HVTV. Det gør du ved at tilmelde dig email abonnement. Hvis du bruger iTunes kan du også finde alle vores videoer i iTunes. Sidst men ikke mindst kan du ved at søge på "HVTV" i mediecenteret BOXEE også finde HVTV.dk der.